alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
2 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
2 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
4 db ecetes uborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
10 dkg csabai csípős kolbász | 472 | 19.8 | 41.9 | 0.3 | 0 | 0 |
10 dkg főtt füstölt sonka | 308 | 15.7 | 27 | 0.2 | 0 | 82 |
10 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
2 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |