A 3 csontnyi darabokra vágott oldalast, a felhevített olaj-vaj keveréken barnára sütjük. Természetesen, többször megforgatjuk, majd félre tesszük. A zsiradékon a finomra vágott, hagyma, répa és zellerszár keveréket átfonnyasztjuk, ... tovább
A kis kockára vágott bacont zsírjára sütjük. rádobjuk a finomra vágott hagymát és összepirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott gombát és összesütjük. Belekeverjük az apróra vágott zöldségeket és a centis kockára vágott ... tovább
A csülköt kicsontozzuk, majd gerezdekre vágjuk. Sóval, borssal meghintjük és a felforrósított olajban körbesütjük. Szűrőkanállal kivesszük és a zsiradékon, a finomra vágott zöldségeket átsütjük. Ha kissé megbarnultak a ... tovább
Az előfőzött pacalt felcsíkozzuk. A felkarikázott padlizsánt besózzuk, majd egy órát csepegni hagyjuk. Végül letörölgetve kevés olajon pirosasra sütjük. Lecsepegtetve, félre tesszük. Kevés olajon összepirítjuk a finomra vágott ... tovább
A nyúlhúst apró kockára vágjuk. A vaj-olaj keveréken pirosra sütjük, majd sóval, borssal ízesítve, kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. Végül a citrom kicsavart levét ráöntve zsírjára sütjük. A bucit, majdnem félbe ... tovább
A finomra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a hagymát átpirítjuk benne. Belekeverjük a fűszereket és a húst, végül, kevergetve,l fehéredésig sütjük. Belekeverjük, a csokoládé kivételével az összes hozzávalót és ... tovább
A finomra vágott vöröshagymát, az olajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a bort, a fűszereket és a sűrített paradicsomot, sűrűre forraljuk. A kivert hússzeleteket lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük, majd ... tovább
A sonka és a szalonna bőrét kockára vágjuk. Lábosba tesszük, leöntjük a borral, hozzáadjuk a darabokra vágott hagymát és a fokhagymát, a fűszereket, a paradicsompürét és fél órát forraljuk. Darálón áteresztjük, a ... tovább
A gyufányi csíkokra vágott zöldségeket, gyümölcsöket az olajban átpároljuk, majd a többi hozzávalóval összeforraljuk. Mártássá főzzük és félretesszük.
A harcsát szeletekre vágjuk, majd sóval, borssal meghintjük és lisztbe ... tovább
Az olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, rászórjuk a pirospaprikát, sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a paradicsompürét és a zúzott fokhagymát, végül fél deci vízzel felöntve összefőzzük.Ha langyosra hűlt összekeverjük a ... tovább