alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
4 db rozsos buci | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
40 dkg házinyúlhús | 158 | 21 | 8 | 0.4 | 0 | 71 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
4 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
1 maréknyi bébispenót | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |