alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
60 dkg lapocka (sertés) | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
20 dkg füstölt sonka | 203 | 15 | 15 | 0.3 | 0 | 95 |
10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 evőkanál provance-i fűszerkeverék | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 evőkanál zselatin | 0 | 85 | 0.1 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |