A filézett pulyka felső combot apró kockára vágjuk. A felhevített olajon a finomra vágott vöröshagymát megpároljuk, majd a zúzott fokhagymát, a fűszereket és a pulykacombot rádobva fehéredésig sütjük. Felöntjük a borral, ... tovább
A narancsok héját lereszeljük, majd fél deci vízben pár percig forraljuk. Közben a narancsok kicsavart levét, a narancslevet és a joghurtot, a cukorral és a rummal összeturmixoljuk és a narancshéjat belekeverve jól behűtjük. ... tovább
A babot egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap friss sós vízben puhára főzzük. Közben a paprikákat és a hagymát kockára vágjuk, a paradicsomot negyedeljük. a kukorica levét lecsöpögtetjük. A bacont csíkokra vágjuk és szárazon ... tovább
Az előkészített halfiléket besózzuk és 20 percig állni hagyjuk, majd szárazra itatjuk. Borssal meghintjük és a mustárral vékonyan megkenjük. A burgonyát a reszelő finomabb oldalán lereszeljük és jól kicsavarjuk. Viszonylag gyorsan ... tovább
Az öntet hozzávalóit összekeverjük, majd a finomra vágott hagymát, a lecsepegtetett kukoricát és a kicsumázott, de héjastól lereszelt almát beleforgatjuk. Tálalás előtt jól behűtjük. ... tovább
A lisztet a sót, a borsot és a sütőport összeszitáljuk. Az olajat, a kefírt és a tojást elkeverjük. A két keveréket összekeverjük, majd beleforgatjuk a kukoricát, a kockára vágott sonkát és ananászt. A masszát a muffinkapszlik ... tovább
A bacont kockára vágjuk és zsírjára sütjük, kivesszük a pörcöt és a finomra metélt vörös- és fokhagymát a zsiradékban megfonnyasztjuk. Hagyjuk kihűlni, majd az olajjal, a tejföllel, a joghurttal, a tojásokkal, a sót és a borsot ... tovább
A felforrósított olajba szórjuk a curryport, ha felszáll az illata, rádobjuk a vékony csíkokra vágott pulykamellet, folyamatosan kevergetve sütjük pár percig, majd felöntjük az ananász levével. Beledobjuk az apróra vágott chilit, ... tovább
A kukoricát lecsepegtetjük, elkeverjük a finomra vágott lilahagymával és a félbe vágott koktélparadicsommal. A citrom kicsavart levéből, az olajból, só, bors hozzáadásával öntetet keverünk és a finomra vágott petrezselyemzölddel ... tovább
A felforrósított olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, rádobjuk a kis kockára vágott húst és átpirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, a kockára vágott répát és paradicsompaprikát. Megfűszerezzük és mindig csak kevés vizet ... tovább