A finomra vágott hagymát az olajon megpároljuk, majd a csíkokra vágott sertéshúst átsütjük rajta. Közben fokhagymával, babérral, sóval és borssal ízesítjük. Hozzákeverjük a darabokra vágott zöldbabot és mindig, csak kevés ... tovább
A tonhal olaját leöntjük és félretesszük. A salátát és a paprikát csíkokra vágjuk. A paradicsomot félbe-negyedbe szeljük. A tojásokat keményre főzzük és kihűtve, karikára vágjuk, az olívabogyókat felkockázzuk. Az ecetből, a ... tovább
A kockára vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük, majd bő olajban aranybarnára sütjük.
A felhevített olajban megpároljuk a félfőre vágott hagymát és a felcsíkozott paprikákat. Fűszerezzük sóval, borssal, zúzott ... tovább
A fűszereket és az olaj harmadát öntsük mixerbe, keverjük simára. A sajtokat a méretüktől függően vágjuk félbe vagy harmadba. A sajtok mindkét oldalát kenjük meg a turmixolt páccal, majd helyezzük egymásra. Helyezzük dobozba és ... tovább
Ehhez recepthez a tészta kétszeresét készítsük el. Majd béleljünk ki vele egy püspökkenyér formát, úgy, hogy a szélén jócskán túllógjon. A vajon pároljuk meg a finomra vágott hagymát és a fokhagymát, keverjük bele a zúzott ... tovább
A tonhal olaját, a juhtúrót, a finomra vágott hagymát és fokhagymát, valamint a többi fűszert sima krémmé dolgozzuk. A félbe vágott ciabatták mindkét felét megkenjük a krémmel. Az alsó részre terítjük a saláta levelet és a ... tovább
A fácán bőrét a hátán felhasítjuk, majd óvatosan megnyúzzuk. A bőrt félretesszük. Kicsontozzuk és a mellhúst külön tesszük.
A csontokból, a zöldségből, borssal, sóval, a babérlevéllel és a borral ízesítve, annyi vízzel ... tovább
Áztassuk be az üvegtésztát forró vízbe, úgy negyedórára. Amíg ázik elkészül a többi hozzávaló. A felhevített olajon süssük át a vékonyra karikázott újhagymát és a reszelt gyömbért, dobjuk a wokba a rákot és kevergetve ... tovább
A virslit ujjnyi darabokra vágjuk, majd beletekerjük az öt centis kockára vágott, vékonyra nyújtott pizzatésztába. A maradék tésztát csíkokra vágjuk. A tészta tetejét a felvert tojással lekenjük és a darált mogyoróval ... tovább
A kis kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a pörcöt kivesszük és félretesszük. A zsiradékon félpuhára pároljuk az apróra vágott zöldségeket és hagyjuk langyosra hűlni. A húst vékonyra szeleteljük, mindkét ... tovább