alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
80 dkg
burgonya ![]() |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
3 db pritaminpaprika | 55 | 3.4 | 0.8 | 8.6 | 0 | 0 |
2 db
zöldpaprika ![]() |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
2 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 fej
vöröshagyma ![]() |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 gerezd
fokhagyma ![]() |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
10 levél bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
20 dkg kecskesajt | 285 | 16.7 | 23.4 | 1.6 | 0 | 0 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |