alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
1 evőkanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
8 db szent jakab kagyló | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 55 |
30 dkg garnélarák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 |
40 dkg üvegtészta | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |