alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál libazsír | 897 | 0.5 | 99 | 0 | 0 | 107 |
1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csapott kávéskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
1 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 egész libaaprólék | 198 | 18.5 | 13.6 | 0.3 | 0 | 0 |
25 db árpagyöngy | 350 | 9 | 1.4 | 75 | 20.7 | 0 |
1/2 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |