A gyümölcsök súlya tisztítva értendő.
A vaníliarudakat a cukor egy részével aprítógépben átforgatjuk vagy ledaráljuk. A megmosott epret kicsumázzuk és ha kell kisebb darabokra vágjuk, a málnát átválogatjuk. A gyümölcsök ... tovább
A citromfüvet apróra vágjuk. A megtisztított egres (a súlya így értendő) felét összezúzzuk és belekeverjük a cukorral elvegyített 1:1-es befőzőszert. A maradék egrest és a citromfüvet beleforgatjuk, majd nagylángon, kevergetve, a ... tovább
A gyümölcsök súlya tisztítva értendő. A gyümölcsöket megmossuk, a ribizlit leszárazzuk, az epret kicsumázzuk és, ha szükséges, kisebb darabokra vagdossuk. A gyümölcsök felét turmixoljuk le, keverjük bele az 1:1-es befőzőcukrot ... tovább
A válogatott málnát szitán áttörjük, hogy mag ne kerüljön bele. A málna súlya áttörve értendő. Elkeverjük benne a cukrot és a citromsavat, majd a forrástól számítva 10 percig főzzük. Forrón üvegekbe töltjük és ... tovább
4 deci vizet felforralunk és belekeverjük az 1 deci vízben elkevert keményítőt, ha felforrt levesszük a lángról. Belekeverjük a fokhagymát, a darabokra vágott uborkát és a joghurtot, az uborkából pár karikát tegyünk félre a ... tovább
A lereszelt gyömbért és fokhagymát összekeverjük a pác többi hozzávalójával. Az érlelt hátszínt pörkölthús méretű kockákra vágjuk és beleforgatjuk a pácba. Többször átkeverve fél napig hagyjuk állni, majd beáztatott ... tovább
Az érlelt hátszín pörkölthús méretű kockára vágjuk, majd a lecsepegtetett gombával és a kockára vágott zöldségekkel váltakozva, beáztatott bambuszpálcára húzkodjuk. A kész nyársakat borsozzuk és olajjal bekenjük, fél óra ... tovább
A szalonnát és a gombát finomra vágjuk, majd a szalonnát zsírjára sütjük és a gombával összepároljuk, közben fűszerezzük a bazsalikom harmadával és a zúzott fokhagymával. A borjúhúst vékony szeletekre vágjuk, gyengéden ... tovább
A zúzott fokhagymát és a reszelt gyömbért a többi hozzávalóval felfőzzük és kislángon felére beforraljuk, majd leszűrve hűlni hagyjuk. A bélszínt kockára vágjuk és a kihűlt pácba forgatjuk. 3 órát állni hagyjuk, majd ... tovább
A karajszeletek szélét bevagdossuk, majd gyengéden kiverjük és a zúzott fokhagymából, citromléből, olajból és borsból kevert pácba forgatjuk. 2-3 óra múlva grillrácson, a páccal időnként megcsepegtetve, oldalanként 10 perc alatt ... tovább