Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Gombás marhanyárs

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 30 perc
Munkaidő: 30 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Háziasszony
Helye a tartalomjegyzékben:  Húsételek  Marhából 
Cimkék: Húsételek, Főétel, Sült, Nyárs , Grillsütő, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Gombafélék
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
70 dkg hátszín  249 19 18 0.6 0 83
1 doboz gombakonzerv 0 ? ? ? ? ?
2 fej lilahagyma ? ? ? ? ? ?
2 db pritaminpaprika 55 3.4 0.8 8.6 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
4 evőkanál olaj 899 0 99.9 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Az érlelt hátszín pörkölthús méretű kockára vágjuk, majd a lecsepegtetett gombával és a kockára vágott zöldségekkel váltakozva, beáztatott bambuszpálcára húzkodjuk. A kész nyársakat borsozzuk és olajjal bekenjük, fél óra pihentetés után olajjal ismét bekenve grillrácson, többször megforgatva megsütjük.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)