Nagy fazekat előkészítünk. Beletesszük a kocsonyahúst (fül, farok, köröm, fej, bőrke), a csülköt és annyi vizet öntünk rá, amennyi bőven ellepi. Beleszórjuk a fűszereket, a zöldségeket, a vöröshagymát héjastul, valamint a ... tovább
A szalonnát vékony szeletekre vágjuk és kibélelünk vele egy serpenyőt. A kissé vastagabbra vágott, sózott, borsozott hússzeleteket ráterítjük. Ráöntünk, annyi vizet, amennyi majdnem ellepi, majd rászórjuk a fűszereket, a ... tovább
A megtisztított, apróra vágott vöröshagymát zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott sertéshúst, fehéredésig sütjük, rádobjuk az apróra vágott paprikát, a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk. Rövid lében pároljuk, vizet ... tovább
A felhevített olajon a finomra metélt hagymát átpirítjuk. Rádobjuk a kockára vágott húst és nagy lángon aranybarnára sütjük. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt, kis lángon puhára pároljuk. Végül zsírjára sütjük. Hozzáadjuk ... tovább
A lehártyázott, kicsontozott sertéskarajt roládszerűen felvágjuk, majd gyengéden kiverjük. Egy kanál felhevített olajon a finomra vágott hagymát megpároljuk, majd a felvert tojást ráöntve lágy rántottát sütünk belőle. ... tovább
A karajszeletek szélét bevagdossuk, majd gyengéden kiverjük. Sóval, borssal és fátyolnyi liszttel meghintve a felhevített olajon, mindkét oldalukat pirosra sütjük. A sütőzsiradékban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, ... tovább
A sertésszüzet lehártyázzuk és a fűszerekkel bedörzsöljük. Alufóliába tekerve, pácoljuk, lehetőleg egy éjszakát. Másnap, szobahőmérsékletre engedve, kissé sózva, a felhevített olajon, sütőálló serpenyőben, körbepirítjuk, ... tovább
A darabokra vágott újhagymát, az ecetet, a bort és két ág tárkonyt gyorsforralóba teszünk, majd a felére beforraljuk. Leszűrjük és hűlni hagyjuk. A vajat edénybe tesszük és vízfürdőbe tesszük. Kevergetve felolvasztjuk, a ... tovább
A gondosan lehártyázott szüzet bedörzsöljük a fűszerekkel, majd a felhevített olajon körbepirítjuk. 200 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük. Alufóliával letakarva 10 percig pihentetjük. Ujjnyira szeleteljük, a ... tovább
A sertésszüzet lehártyázzuk, majd borsba és olajba forgatjuk. Egy éjszakát pihenni hagyjuk, vékonyan felszeleteljük és a lecsepegett zsiradékon átsütjük. A megpirított baguettek alját, az ajvarral megkenjük és a hússzeleteket ... tovább