alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
3 ág tárkony | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 szál újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csipet cayenni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 teáskanál tárkonyecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 adag konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 adag színes bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 adag szűzpecsenye | 163 | 21 | 8.1 | 0.4 | 0 | 68 |
1 adag olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |