alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
3 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
60 dkg afrikai harcsa | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |