alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 teáskanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
2 evőkanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 maréknyi zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
2 maréknyi zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
5 db burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |