alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 maréknyi mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 ág kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 teáskanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1/2 kávéskanál szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
6 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 doboz hámozottparadicsom-konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
6 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
6 db báránycsülök | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
3 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |