A felhevített zsírban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd a centis kockára vágott méhez hozzáadjuk. Jól összesütjük és a feldarabolt zöldségekkel fűszerezzük. Szükség szerint, kevés vizet hozzáadva, puhára főzzük. ... tovább
A vöröshagymát, a kaliforniai és a chili paprikát vágjuk apró kockára, a koktélparadicsomot, méret szerint, félbe vagy negyedekbe. A koriandert és a petrezselymet finomra. A kukoricát csepegtessük le. A saláta hozzávalóit, ízlés ... tovább
A zsenge csemegekukoricáról levágjuk a magokat, majd elkeverjük a finomra vágott hagymával, az apró kockára vágott kaliforniai paprikával, meg a kimagozott, feldarabolt chilivel. Hozzáadjuk a citromlét, a sót és a finomra vágott ... tovább
A tejfölbe belekeverjük a zúzott fokhagymát és ízlés szerint sót. Tegyük félre, amíg a lepény elkészül. Szitáljuk össze a lisztféléket a sütőporral, a sóval és a borssal. Keverjük simára a kefírt a tejszínnel, az olajjal ... tovább
A babot és a kukoricát leöblítjük és lecsepegtetjük. A hagymát apró kockára vágjuk. Az öntet hozzávalóit összekeverjük, majd hozzáadva a babot, a kukoricát és a hagymát átforgatjuk. Tálalás előtt egy órácskát hagyjuk ... tovább
A rizst a felhevített olajon átpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük és két pohárnyi vízzel felöntjük. Ha a vizet elfőtte, rászórjuk a kukoricát és konyharuhával betekert fedő alatt állni hagyjuk. 15 perc múlva vajat hozzáadjuk ... tovább
A finomra vágott hagymát a forró olajon megpirítjuk, majd rászórjuk a kis kockára vágott húst. Kevergetve enyhe barnulásig sütjük. Sózzuk, borsozzuk, a zúzott fokhagymával ízesítjük, majd felöntjük a borral és fedő alatt, kis ... tovább
A előre lehűtött zöldségeket ízlés szerint feldaraboljuk és tálba tesszük. A sóval és borssal ízesített ecetet az olajjal öntetté keverjük, végül a zöldségekkel összeforgatjuk. Frissiben adjuk asztalra.
Grill és hirtelen sült ... tovább
A leöblített kukoricát és babot, a finomra vágott hagymával és a céklával elkeverjük, majd sóval és borssal ízesítjük. A tökmagolajjal megcsepegtetjük és jól összeforgatva, lehűtve tálaljuk. ... tovább
A csirkecombokat sóval, borssal meghintjük. A felhevített olajban a finomra vágott hagymát átpirítjuk, majd a csirkecombok mindkét oldalát barnulásig sütjük. Felöntjük az alaplével és fedő alatt, kis lángon puhulásig pároljuk. Az ... tovább