| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 20 dkg kelkáposzta | 34 | 3.6 | 0.3 | 4.3 | 4.5 | 0 |
| 1 db
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 2 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 1 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
| 2 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 szál chorizo kolbász | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 20 dkg fehérbab | 338 | 22.3 | 1 | 57.9 | 9 | 0 |
| 25 dkg füstölt sonka | 203 | 15 | 15 | 0.3 | 0 | 95 |
| 25 dkg teaszalonna | 0 | 9 | 73 | 0 | 0 | 135 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||