A zöldségeket feldaraboljuk, a húst nem túl nagy kockára vágjuk. A pirospaprikát a liszttel összekeverjük és a húst beleforgatjuk. A felforrósított olajon pirosra sütjük, majd kivéve, félre tesszük. A sütőzsiradékba öntjük a ... tovább
A borjúkarajt, a kimagozott paprikát, a cukkinit, a hagymát, a paradicsomokat és a füstölt szalonnát nagyjából egyforma nagyságú darabokra vágjuk, majd tetszőleges sorrendben, váltakozva felhúzzuk a nyársakra. Egy tálban ... tovább
A zöldségeket vágjuk nagy kockára. A fűszereket keverjük össze és egy részével a csirkecombokat, a másik részével a zöldségeket forgassuk át. Mindent tegyük egy olajjal kikent tepsibe. Öntsük alá a bort és rakjuk a tetejére a ... tovább
A csirkecombot kifilézzük és kockára vágjuk. A paprikát, a vöröshagymát és a fokhagymát apróra szeljük. A gyömbért és a répát lereszeljük. A zöldbabot ujjnyira metéljük.
A felhevített olajon megpirítjuk a fűszereket, ... tovább
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és besózva félretesszük. A vajban megpirítjuk a zöldjével együtt karikára vágott újhagymát és a szeletekre vágott gombát. Rászórjuk a zsenge zöldborsót és a finomra vágott ... tovább
A csirkemellből felezve 8 szeletet formázunk. Fólia között egymásra rakva egy nagy szeletté klopfoljuk. Sóval, szerecsendióval fűszerezzük. A töltelékhez a zsemlemorzsát a tejszínbe keverjük, és 10 percig állni hagyjuk, hogy ... tovább
A kifilézett csirkemellet lapjában félbe vágjuk, majd a hússzeleteket egymás mellé fektetve, fólia alatt vékony téglalappá verjük. A cukkínit és a répát vékony csíkokra, a hagymát félfőre vágjuk, forrásban lévő, sós ... tovább
A csülköt kicsontozzuk, majd gerezdekre vágjuk. Sóval, borssal meghintjük és a felforrósított olajban körbesütjük. Szűrőkanállal kivesszük és a zsiradékon, a finomra vágott zöldségeket átsütjük. Ha kissé megbarnultak a ... tovább
A hagymát, a répát és a paprikákat vékony csíkokra vágjuk. A jó előre beáztatott fafül gombát és a bambuszrügyet szintén. A felforrósított olaj felében a nyers zöldségeket 3-4 perc alatt megsütjük. Kivesszük, majd a ... tovább
A gerslit (hántolt árpa), egy teáskanál olajon kicsit megpirítjuk, majd felöntve négy deci vízzel, fél óra alatt, némi sót beledobva, puhára főzzük. Közben a répát vékony csíkokra, a cukkínit rudacskákra, a hagymát és a ... tovább