alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
40 dkg fusili | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
10 dkg gouda sajt | 98 | 2.8 | 1.6 | 18 | 0 | 4 |
10 dkg edámi sajt | 261 | 2.8 | 26.2 | 3.1 | 0 | 96 |
3 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
2 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 maréknyi zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
15 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |