| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 40 dkg fusili | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| 10 dkg gouda sajt | 98 | 2.8 | 1.6 | 18 | 0 | 4 | 
| 10 dkg edámi sajt | 261 | 2.8 | 26.2 | 3.1 | 0 | 96 | 
| 3 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 | 
| 2 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 maréknyi zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 | 
| 1 szál				
		sárgarépa  | 
					40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 15 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||