A spárgából kilónyi fehér és csokornyi zöldspárgát vegyünk. A fehér spárgát megtisztítjuk és fás részeit levágjuk, majd a leeső részeket fél liter sóval, cukorral és a felszeletelt citrommal ízesített vízben negyed órát ... tovább
A zöldségalaplébe dobjuk a kis kockára vágott burgonyát és felforraljuk. Sóval, kevés cukorral és pár csepp citromlével ízesítjük. Tíz perc forralás után hozzáadjuk a feldarabolt spárgát. Újabb tíz perc múlva botmixerrel ... tovább
A spenótot forrásban lévő, szódabikarbónás vízbe dobom, így megőrzi üde zöld színét. 5 perc főzés után leszűröm és lecsepegtetem. Ha kihűlt, vastag szárát lecsipkedem és a leveleket finomra vagdalom. A felhevített olajon ... tovább
A parajt hagyjuk felengedni. A felhevített olajban megpezsgetjük a lisztet, majd hozzátesszük a zúzott fokhagymát, jól elkeverjük, majd beleforgatjuk a spenótot. Sózzuk, borsozzuk és hozzáöntjük a tejet. Kevergetve jól átforraljuk. ... tovább
A spenótot megpároljuk, lecsöpögtetjük és áttörjük. A felforrósított vajba megpezsgetjük a lisztet és felöntjük a tejjel, simára keverjük és addig főzzük amíg az edény falától elválik. Belekeverjük a spenótot fűszerezzük ... tovább
A burgonyát kis kockára vágjuk és bő olajban aranybarnára sütjük. Közben a felhevített olajban az apró kockára vágott csirkemellet pirosra sütjük, közben sóval borssal, a zúzott fokhagymával és csipetnyi szerecsendióval ... tovább
A felforrósított vajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. Zsírjára sütjük, majd felöntjük a tejszínnel. Sűrűsödésig forraljuk, majd a tűzről ... tovább
A finomra vágott újhagymát a zöldjével együtt, a felhevített vajon megpároljuk. Belekeverjük a zúzott fokhagymát, borsozzuk, sózzuk, majd a spenóttal összeforgatjuk és félretesszük. Közben a tésztát előírás szerint, al dentere ... tovább
A felhevített vaj olaj keveréken a csíkokra vágott parajt és a zúzott fokhagymát megfonnyasztjuk. A tojásokat a sóval, borssal ízesítjük és a tejfölt belekeverve felverjük. A spenótra öntjük és összekeverjük. Ha kissé ... tovább