Tulajdonképpen, a maradék sült felhasználására született ez a recept. A sült húst, ha szükséges, csontozzuk ki. A mangoldot, ha nem egészen zsenge, sós vízben főzzük elő pár percet. Ha kihűlt, jól csavarjuk ki a nedvességet ... tovább
A leszárazott és megmosott mangoldot, egy evőkanál olajon megpároljuk, közben sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük. Lecsepegtetve, félretesszük. A többi olajon, a sóval és borssal felvert tojásból rántottát sütünk. ... tovább
Az kis kockára vágott bacont pörcösre sütjük, majd a zsírjából kivéve félretesszük. A zsiradékban, összeesésig, pároljuk a mangoldot, közben zúzott fokhagymával, szerecsendióval és borssal fűszerezzük. Ha elkészült, ... tovább
A mangoldot megmossuk, szárastul vékony csíkokra vagdaljuk és a felforrósított vajon megpároljuk. Sóval, borssal ízesítjük és ha megpuhult felöntjük a tejszínnel, összeforraljuk, majd botmixerrel pürésítjük.
Szárazabb sült ... tovább
A kelkáposztalevelek vastag ereit kivágjuk és a levelek többi részét vékony csíkokra vágjuk. Összekeverjük a sóval és néhányszor megnyomkodva, húsz percig állni hagyjuk. A citrom kicsavart levéből, az olívaolajból, a mézből ... tovább
A pulykamellet szeletekre vágjuk és gyengéden, fólia alatt kiverjük. Olajjal vékonyan bekenve, pár órát hűtőben pihentetjük. Közben a bacont egy evőkanál olajon ropogósra sütjük, majd a finomra vágott hagymát átpirítjuk rajta. ... tovább
A paradicsomot és az uborkát meghámozzuk, kimagozzuk, a húsukat kockára vágjuk. Hozzáadjuk finomra aprított hagymát. A mangót félbe vágjuk, magját kiszedjük és meghámozzuk, szintén kockára vágjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Ráfacsarjuk ... tovább
A csirkét megtisztítjuk és a szokásos módon feldaraboljuk. 4 evőkanál olajon pirosra sütjük a csirkedarabokat, a zsiradékból kivesszük és félretesszük. A lisztet és a paradicsompürét kissé megpirítjuk a csirke zsiradékában, ... tovább
Először a fűszerkrémet készítsük el. A hozzávalókat tegyük mixerbe és a kókusztej sűrűjéből 3 evőkanálnyit hozzáadva törjük sima krémmé. Tegyük a wokba a masszát és kezdjük, kevergetve, melegíteni. Kér perc múlva ... tovább
Az érlelt vesepecsenyéből vágjunk négy, kétujjnyi vastag szeletet, tenyerünkkel gyengéden nyomkodjuk meg. Közben a sütőt melegítsük elő 220 fokra. Egy sütőálló serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, a sózott, borsozott hús ... tovább