alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kg lapocka (sertés) | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
1.2 kg tokaszalonna | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kg sertésmáj | 136 | 19.5 | 5.3 | 2.5 | 0 | 430 |
1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
1 evőkanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |