Az olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, fokhagymát és a pritamint. Hozzáöntjük a paradicsomlevet, a húsalaplét, a hámozott paradicsom konzervet és megfűszerezve forraljuk fel. Pár perc forralás után botmixerrel zúzzuk ... tovább
A megtisztított sárgarépát ferdén, vékonyra szeljük. A zellerszárak felkarikázzuk, a lilahagymát finomra vágjuk. a brokkolit és a karfiolt rózsáira szedjük. Az articsóka konzervet szeletekre vágjuk. Megfelelő méretű edényben ... tovább
A hámozott, felezett őszibarackbefőttet lecsepegtetjük, majd fahéjjal meghintjük. Vastagon kivajazott tűzálló tálba tesszük, szorosan egymás mellé. A tojásokat 10 deka cukorral, a tejszínnel és a rummal elkeverjük, majd a barackokra ... tovább
Az őszibarackot meghámozzuk és darabokra vágjuk. A vajjal kikenünk egy kerek sütőformát. A tészta hozzávalóit habverővel simára keverjük, majd beleforgatjuk a barackot és a sütőformába öntjük.
175 fokra előmelegített sütőben ... tovább
A pangasiusfiléket megsózzuk, megborsozzuk. A meglangyosított vajat elkeverjük az olajjal és a harmadát tepsibe öntjük. A filéket beleterítjük, ráreszeljük a lime-ok héját és rácsavarjuk a levüket. A tetejére csepegtetjük a ... tovább
A halfilét kétujjnyi darabokra vágom, besózom, megborsozom és fél órát pihentetem. Papírtörlővel leitatom, majd lisztbe és felvert tojásba mártom, végül, fele morzsa, fele dió keverékébe forgatom. Középforró olajban mindkét ... tovább
A felforrósított olajon pirítsuk meg a lisztet, de csak halvány barnára, ekkor öntsük fel a paradicsomlével és két deci vízzel. Dobjuk bele a negyedekre vágott hagymát és a zeller zöldet, főzzük fel és forraljuk negyed órát. ... tovább
A paradicsomot hámozzuk meg és daraboljuk fel. Egy lábosba öntsük bele a narancslét és két deci vizet, tegyük bele a paradicsomot és főzzük puhára. Botmixerrel törjük át, adjuk hozzá a cukrot, a borsot, a cayenni borsot és sózzuk ... tovább
A kukoricát lecsepegtetjük, elkeverjük a finomra vágott lilahagymával és a félbe vágott koktélparadicsommal. A citrom kicsavart levéből, az olajból, só, bors hozzáadásával öntetet keverünk és a finomra vágott petrezselyemzölddel ... tovább
5-7 fej cikkekre vágott paradicsomot jénai edényben alufólia alatt megpárolok. Amikor a paradicsomok már puhák, annyi krémsajtot teszek rá ami befedi őket. Ízlés szerint sózom, bazsalikomot szórok rá. Plussz ráteszek vagy két ... tovább