alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
5 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5 dl paradicsomlé 100%-os | 43 | 0.2 | 0.04 | 10.7 | 0.3 | 0 |
5 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
1 maréknyi kagylótészta | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
adag konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
adag bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db paradicsompaprika | 31 | 0.9 | 0.2 | 6.4 | 2 | 0 |
1 doboz hámozottparadicsom-konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |