Olasz paradicsomleves (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 5 perc A recept forrása: Dezső A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Levesek Cimkék: Levesek, Főétel előtt, Hétvégi ebéd, Főtt, Sós, Meleg, Zöldség, Tejtermékek, Kímélő, Reform konyha Hozzávalók 4 személyre:
Az olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, fokhagymát és a pritamint. Hozzáöntjük a paradicsomlevet, a húsalaplét, a hámozott paradicsom konzervet és megfűszerezve forraljuk fel. Pár perc forralás után botmixerrel zúzzuk össze, majd szűrjük át. Dobjuk bele a tésztát, főzzük puhára és tálaljuk. A tányéron apróra vágott bazsalikomlevelekkel és parmezánforgáccsal díszítsük. A többi sajtot reszelve adjuk mellé. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||