alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 teáskanál citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
1 doboz articsóka konzerv | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej karfiol | 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 | 2.9 | 0 |
1 fej brokkoli | 24 | 3.3 | 0.2 | 2.3 | 3 | 0 |
2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |