Az apró kockára vágott bacont ropogósra sütjük. majd a zsírból kivéve félretesszük. A zsiradékban megpároljuk a lereszelt répát és a vékonyra karikázott újhagymát. Hozzákeverjük a borsót, majd sózzuk, borsozzuk és ... tovább
A felhevített olajon megpirítjuk a finomra metélt hagymát. Rádobjuk a kis kockára vágott pulykacombot és lepirítjuk. Közben a zúzott fokhagymával ízesítjük. Felöntjük a borral, majd sózzuk és borsozzuk. Fedő alatt, kis lángon, ... tovább
A vaj olaj keveréken megpároljuk a finomra vágott hagymát. Belekeverjük a mirelit borsót és felengedésig pároljuk, hozzáadjuk a tésztát, sózzuk, borsozzuk és mindig, csak kevés alaplével felöntve puhára pároljuk. A rusztikusra ... tovább
A citromot és a zöldfűszereket megmossuk és lecsepegtetjük. A megtisztított lazacot kivül-belül megsózzu, berborsozzuk, majd a felkarikázott citromot és a zöldfűszereket a hasába tömködjük. Vajjal vastagon megkent alufóliába ... tovább
A felhevített olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát. Fagyottan rászórjuk a zöldséget, hozzáadjuk a fűszereket és ráöntjük a bort. Fedő alatt, néha átkeverve, felmelegítjük. Ekkor a fedőt levéve, nagy lángon, elforraljuk a ... tovább
Hevítsük fel az olajat, szórjuk bele a köményt és a koriandert, amikor pattogni kezd, tegyük rá a hagymát, a chilit. Kevergetve pároljuk meg, ha a hagyma üvegessé válik, adjuk hozzá a kockára vágott répát, cukkinit és padlizsánt. ... tovább
A felszeletelt karajt kiverjük és a hártyáit bevagdossuk. Sózzuk, borsozzuk, majd a felhevített olajban elősütjük. Kivesszük és félretesszük. A sütőzsiradékba dobjuk a köményt, majd ha pattogni kezd, hozzáadjuk a félkarikára ... tovább
A felhevített olajban, süssük át, a finomra vágott hagymát. Adjuk hozzá, a kis kockára vágott húst és az apróra metélt fokhagymát, majd a fűszereket. Süssük a hús fehéredéséig. Keverjük bele a felkarikázott répát, a ... tovább
A csirkecombot kifilézzük és kockára vágjuk. A paprikát, a vöröshagymát és a fokhagymát apróra szeljük. A gyömbért és a répát lereszeljük. A zöldbabot ujjnyira metéljük.
A felhevített olajon megpirítjuk a fűszereket, ... tovább
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és besózva félretesszük. A vajban megpirítjuk a zöldjével együtt karikára vágott újhagymát és a szeletekre vágott gombát. Rászórjuk a zsenge zöldborsót és a finomra vágott ... tovább