A kockára vágott bacont egy evőkanál olajon átsütjük. Belekeverjük a finomra metélt hagymákat és zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a gombát és a fűszereket, felöntjük a borral, majd ismét zsírjára sütjük. A tojásokat sóval, ... tovább
A finomra metélt hagymát az olajon megpirítjuk, rádobjuk az apróra vágott gombát és sózva, borsozva zsírjára sütjük. Ráöntjük a felvert tojást és elkeverve lágy rántottát készítünk. A paprikákat csumástól félbe vágjuk, a ... tovább
A tököt 2 ujjnyi karikákra vágjuk, meghámozzuk és a belét kiszedjük, megsózzuk és félretesszük. A füstölt szalonnát apróra vágjuk, serpenyőben a zsírját kiolvasztjuk, majd a megtisztított és apróra vágott gombát rádobjuk. ... tovább
A pulykamellet szeletekre vágjuk és fólia alatt vékonyra kiverjük, majd megsózzuk. A megtisztított gombát vékonyra szeleteljük. A hagymát és a fokhagymát tisztítás után, nagyon finomra vagdaljuk és forró olajon éppen csak ... tovább
A rózsáira szedett brokkolit forrásban lévő sós vízben 4 percig előfőzzük, majd lecsepegtetve félretesszük. A Felhevített olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, végül hozzátesszük a gombát és zsírjára sütjük. Ezt is ... tovább
A felhevített olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Ha összeesett belekeverjük a zúzott fokhagymát, a kakukkfüvet, a kis kockára metélt sonkát és sózva, borsozva zsírjára sütjük. ... tovább
A kétujjnyi szeletekre vágott karajt felszúrjuk, az üreget az ujjunkkal feltágítjuk. A felhevített, egy evőkanál vajon átsütjük a finomra vágott gombát, a sonkát, végül hozzákeverjük a felvert tojásokat. Lágy rántottává ... tovább
A gombát negyedekre vágjuk, az újhagymát felkarikázzuk. Az olajon megpirítjuk a hagymát, majd a gombát rádobva, zsírjára sütjük. Közben sózzuk, borsozzuk és fél csokor finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük. A spárgát ... tovább
A csirkemelleket kifilézzük, majd lapjában félbe vágjuk. Sóval, borssal meghintjük és két evőkanál forró olajban elősütjük. A sütőolajjal kikenünk egy tűzálló tálat és a csirkemelleket az aljára terítjük. Egymás mellett, ... tovább
A combokat sóval, borssal meghintjük, majd a zsiradékon elősütjük. Tepsibe tesszük. A megmaradt sütőzsiradékban a felkockázott zöldségeket és a gombát megpirítjuk, majd a combokra kanalazzuk. Sütés közben a zöldségeket a ... tovább