alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
15 dkg füstölt mozzarella sajt | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 üveg gombakonzerv | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
30 dkg brokkoli | 24 | 3.3 | 0.2 | 2.3 | 3 | 0 |
1 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
12 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
30 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |