A csirke alsócombokat jól megmossuk és leszárítgatjuk. Ha nem szeretjük, a bőrét húzzuk le. Sózzuk meg, hagyjuk állni kis ideig, majd töröljük szárazra. Először lisztben, utána kevés sóval felvert tojásban, végül ... tovább
A velőt hideg, ecetes vízbe áztatjuk, majd a hártyáit lehúzzuk. Vastag ujjnyira szeleteljük, besózzuk, majd a szokásos módon panírozzuk. Középforró olajban pirosra sütjük.
Sült burgonyával és tartármártással tálaljuk, ... tovább
A finomra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a kis kockára szelt hagymával, a chilivel és fokhagymával elkeverjük. Tepsibe terítjük. A karikára szelt kiflivel beborítjuk. Ráhalmozzuk, a vékonyra karikázott kolbászt és ... tovább
Vágjuk a marhahúst közepes kockákra, öntsük fel annyi vízzel, amennyi éppen ellepi és tegyük fel forrni. 40 percig forraljuk, de időnként habozzuk le. A felhevített olajban pároljuk meg, a finomra vágott zöldségeket és a ... tovább
A sertés ritkacsontot tepsibe tesszük és 220 fokra előmelegített sütőben, megforgatva fél órát sütjük. A csontot fazékba tesszük és a tepsibe vizet öntve, nagy lángon felforraljuk. Ha minden feloldódott, a csontra öntjük. ... tovább
A húsokat, a kolbász kivételével, a borssal, a babérlevéllel és a hagymával, 3 liter vízzel főzzük, csendes tűzön, két órát. A levet szűrjük le, majd a húsokat csontozzuk ki és vágjuk apró darabokra.
A vajon pároljuk át a ... tovább
A kis kockára vágott húst, két evőkanál felhevített olajon fehéredésig sütjük. A zúzott fokhagymával, finomra vágott hagymával és a fűszerekkel összepároljuk. Végül, a karikára vágott répát belekeverve, puhulni hagyjuk A ... tovább
A csülköt besózzuk, kuktába tesszük majd a felszeletelt hagymát hozzáadva, a babért és a borsot mellédobva, leöntjük a borral. Sípolástól számított 30 percig főzzük. A levéből kivesszük, egyik oldalán felhasítjuk és a ... tovább
A húslevesből megmaradt zöldségeket és a húst húsdarálón ledaráljuk. A felhevitett olajon a finomra vágott hagymát lepirítjuk, majd a fokhagymát belekeverjük, összeforgatjuk a fűszerekkel és hűlni hagyjuk. Belekeverjük a ... tovább
A szalonnát felkockázzuk és a bográcsban zsírjára sütjük, 3 fej apróra vágott hagymát megpárolunk rajta. Hozzáadjuk a 2 kg kockára vágott combot és pirítani kezdjük. Ha kiadta a levét, a szeletekre vágott gombát, a
kockára ... tovább