A baconszeleteket keresztben félbevágjuk, majd majoránnával és borssal megszórjuk. A megtisztított csirkemájakat lemossuk. Leszárítva ketté vágjuk, majd a megfűszerezett baconszeletekbe tekerjük. Fogpiszkálóval megtűzzük. Olajjal ... tovább
A lágy krémtúrót habosra keverjük a gorgonzolával, ízlés szerint borsozzuk és óvatosan sózzuk. Végül forgassuk bele, a zöldjével együtt, finomra vágott újhagymát. Hűtve tálaljuk. Pirított barnakenyérrel vagy tortillachipsszel. ... tovább
A csirkemellet széthajtjuk, majd lapjában félbe vágjuk. Gyengéden kiverjük. Az olajon megpárolt köménnyel, a finomra vágott hagymával és a hozzákevert gorgonzolával megkenjük. Persze fűszerezzük. Szorosan a baconba tekerjük. 200 ... tovább
A hagymát nagyon apróra vágjuk. Fél deci olajat hevítünk egy serpenyőben, hozzátesszük a rizst, üvegesre pirítjuk, rádobjuk a hagymát, kicsit kevergetjük, majd 2 dl forró vízzel felöntjük és hozzáadjuk az apróra vágott ... tovább
Reszeljük le a citrom héját és csavarjuk ki a levét. Keverjük el az olajjal, az oregánóval, a borssal és a sóval. A burgonyát és a hagymát vágjuk gerezdekre, a fokhagymát félbe, a gombát és a paprikát darabokra. Az összes ... tovább
Az olívaolajat felhevítjük és megpároljuk benne a hagymát. Rádobjuk a zúzott fokhagymát és ha az illata felszáll beleöntjük a paradicsomkonzervet, a vékony szeletekre vágott paradicsomot, a fél-fél csokor petrezselymet és ... tovább
A padlizsánokat megszurkáltam egy hegyes késsel és maximumra előmelegített sütőben, grill fokozaton sütöttem vagy 30 percig. Hagytam kicsit hűlni őket egy tálban, majd hosszában kettévágtam és kikapartam a belsejüket. Gyorsan ... tovább
Bőrös oldalast vagy combot használjunk. A bőrt vagdossuk be sűrűn és a húst daraboljuk kétujjnyi kockára. A páchoz valókat keverjük össze és forgassuk bele a húst, néhányszor átkeverve, egy órát hagyjuk a pácban. A rizslisztet ... tovább
Az egyik grapefruit levét facsarjuk ki, a másik kettőt filézzük ki és vágjuk kisebb darabokra. A grapefruit levéből, a citromléből, a majonéz, az olaj, a cayenni bors és némi só hozzáadásával, keverjünk öntetet. Forgassuk össze ... tovább
A grillcsirkét kicsontozzuk és bőröstül apró kockára vágjuk. Természetesen használhatunk, egyéb csirkemaradékot is. A jégsalátát felkockázzuk, a retket és az uborkát apró csíkokra vágjuk. A hagymát finomra metéljük és az ... tovább