A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, még melegen megtisztítjuk és áttörjük. Amíg a burgonya fő zsírjára sütjük a felkockázott bacont. A zsírját leöntjük és másra használjuk fel. A langyosra hűlt burgonyát ... tovább
A zsemléket félbe vágjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben halványbarnára átsütjük. A vágott felüket, a mustárral, vékonyan megkenjük. A félbevágott baconnal lefedjük, majd megrakjuk a vékonyra szelt paradicsommal. ... tovább
Az olajon a finomra vágott hagymát megpároljuk. A végén hozzákeverjük a zúzott fokhagymát. A langyos hagymához adjuk az áttört túrót és a juhtúrót, majd belekeverjük a kockára vágott bacont. Borssal és, ha szükséges sóval ... tovább
A húsféléket 25 percig abáljuk, majd a májat és a szalonnát centis kockára vágjuk. A tüdőt és a bőrt ledaráljuk. A zsíron az apró kockára vágott hagymát megpirítjuk. A langyos hozzávalókat, a fűszerekkel ízesítve, ... tovább
Az élesztőt elkeverjük 3.5 deci hideg vízben, a lisztféléket és a sót összeszitáljuk, majd a két keverékből gondosan tésztát gyúrunk, majd, hogy sok levegőt dolgozzunk bele, csapkodjuk az asztalhoz jó sokszor, a tészta egyik ... tovább
A lisztet összeszitáljuk a sütőporral. Az olajjal habosra keverjük a cukrot és, a narancs héján eldörzsölt, kockacukrot. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat, végül a narancs kicsavart levét és a rumot. Hozzáadjuk villával péppé ... tovább
A rebarbara szárakat megtisztítjuk és néhány centis darabokra vágjuk. Lábasba tesszük és annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje, majd adjuk hozzá a cukrot és fahéjat. Forrás után, még néhány percig főzzük. A banánokat ... tovább
A tojássárgáját, a cukrot, a kakaót és a sütőport habosra keverjük. Ezután a kemény habbá vert tojásfehérjét, a lazán belekeverjük. Sütőpapírt fektetünk egy tepsibe és rásimítjuk a tésztát, majd előmelegített sütőben, ... tovább
A lisztet összeszitáljuk a sütőporral, a sóval, a kávéval és a kakaóval. A banánt a likőrrel turmixoljuk és a vajjal, cukorral és cukorral habosra kevert masszába forgatjuk, végül a két elegyet jól összedolgozzuk. A ... tovább
A tészta hozzávalóit mély tálba tesszük és robotgéppel habosra keverjük. Vajjal kikent, zsemlemorzsával kihintett tepsibe öntjük. Az előzőleg meghámozott és kimagozott barackot félbe vágjuk és kevés zsemlemorzsával meghintve ... tovább