A szárított gombát áztassuk be a sörbe. A karajszeleteket gyengéden verjük ki, hintsük meg sóval és borssal és a felhevített olajban süssük elő. A hús sütőzsiradékához adjuk hozzá a vajat, majd a félfőre vágott hagymát ... tovább
Az oldalast 2-3 csontonként feldaraboljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd tepsibe tesszük. Megszórjuk a kockára vágott fokhagymával, a köménymaggal és a gerezdekre vágott hagymával. mellédobjuk a babért, rákanalazzuk a zsírt, majd ... tovább
A császárhús bőrét, de csak a bőrét, rombusz alakban bevagdossuk, majd bedörzsöljük a köményből, a zúzott fokhagymából és kevés sóból álló keverékkel. leöntjük a sörrel és egy éjszakán át hagyjuk a hűtőben pihenni. A ... tovább
A csirkét darabjaira vágom és megsózom. Ezután tisztított, zúzott fokhagymával bedörzsölöm. 15 percig hagyom állni. Lisztbe mártom, és a közepesen felforrósított olajba téve 10 perc alatt pirosra sütöm. Az olajból kivéve ... tovább
A sörben keverjük el a mustárt, a zúzott fokhagymát és a rozmaringot. Ebbe a pácba tegyük bele a hússzeleteket, majd egy zárható dobozban tegyük a hűtőbe lehetőleg egy éjszakára. Másnap a húsokat sózzuk, borsozzuk és megkenjük ... tovább
A haldarabokat ujjnyira vágjuk, sózzuk, borsozzuk majd egy órát állni hagyjuk. Lecsepegtetjük és leszárítjuk. Lisztebe forgatjuk, majd a sörös masszába mártjuk és kisütjük. Az olajtól lecsepegtetve, a szalmaburgonyával és a ... tovább
Előírás szerint főzzük meg a finommetéltet és hagyjuk kihűlni. Az áttört túrót keverjük el a tojások sárgájával, 2 deci tejföllel, a pörköltszafttal, a felvagdosott olívával és a kicsontozott, majd apróra metélt ... tovább
A vastag szárától megtisztított sóskát a felforrósított vajon átpároljuk, a liszttel meghintjük és az alaplével felöntve puhára pároljuk. Sóval, cukorral ízesítve, a botmixer poharába dobjuk és a tejfölt ráöntve ... tovább
A marhacombot a fűszerekkel megszórjuk, majd levákumozzuk. 56.5 fokon 12 órát szuvidáljuk. Pár napra hűtőbe tehetjük, de végül szobahőmérsékletre engedve, a forró olajon, oldalanként két percig sütjük. Csíkokra vágva tálaljuk. ... tovább
A héjas kagylót áztassuk, 20 percig, sós vízben és, amelyik kinyílik dobjuk ki. A felforrósított olajon pároljuk meg a finomra metélt hagymát, adjuk hozzá a felvagdalt, ízlés szerint kimagozott chilit és a zúzott fokhagymát, majd ... tovább