A csirkemellet kifilézzük és lapjában félbe vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd fátyolnyi liszttel meghintjük. A felhevített olajban pirosra sütjük. Lecsepegtetve, félretesszük, a sütőserpenyőbe tesszük a lereszelt citromhéjat, a ... tovább
Egy tálba tettem a lisztet, sót, tojásokat, a 2 ek cukrot, tejet és vanília kivonatot, az egészet mixerrel összekevertem 1-2 percen keresztül. Amikor szép simára elkeveredett az egész, félretettem és előkészítettem a gyümölcsöket, ... tovább
A levelestésztát kinyújtjuk, majd derelyevágóval csíkokra vágjuk. A tojást a tejszínnel és a csípős pirospaprikával simára verjük és a tészta tetejét bekenjük vele. Durva szemű sóval és köménnyel meghintjük. 200 fokra ... tovább
Az újhagymát megtisztítjuk és félbe vágjuk, majd vékonyan felszeleteljük. Kiskanálnyi sóval elkeverjük és kicsit állni hagyjuk. A szardíniakonzervet, az olajával együtt, villával áttörjük. Hozzákeverjük a langyos vajat, a ... tovább
A piros aranyat, a zúzott fokhagymát, a borsot, a sót, az olajat, a fűszerkeveréket elkeverjük. Ízlés szerint kevés fahéjat és gyömbért adhatunk hozzá. A csirkeszárnyakat három darabra vágjuk, a végeket eltesszük a mélyhűtőbe, ... tovább
A csirkét sütés előtt egy órával sóval és borssal bedörzsöljük. A hagymát félfőre, a zöldségeket hosszában félbe-negyedekre vágjuk. Sóval, borssal ezeket is meghintve a fokhagymával hozzáadva megágyazunk a csirkének a ... tovább
Daraboljuk fel a csirkecombot, szárnyból is isteni, majd dörzsöljük be a lime kicsavart levével. Tegyük egy mély tálba a zúzott fokhagymát, a Worcestershire szósz és a barnacukor felét, keverjük bele a sót, a borsot, végül a ... tovább
A felhevített olajban, megpároljuk, a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, majd belekeverjük a kockára vágott csirkemellet. Félpuhára pároljuk, mellétesszük a lereszelt cukkínit. Ha megpuhult minden, ... tovább
A húsféléket felkockázzuk, majd a bacont kiolvasztjuk és a zsírján a finomra vágott hagymát megpirítjuk. Hozzákeverjük a csirkét és a sonkát, közben zúzott fokhagymával és a fűszerekkel ízesítjük. Fedő alatt, kis lángon ... tovább
Reszeljük le a mandarin héját és csavarjuk ki a levét. A margarint olvasszuk fel, de csak langyosan használjuk fel.
Keverjük össze a száraz hozzávalókat és a folyékony alapanyagokat külön-külön. Keverjük össze a két masszát és ... tovább