Megpirítjuk a felkockázott szalonnát és az apróra vágott vöröshagymát. A megtisztított, hosszában három részre vágott libaszívet hozzáadjuk, majd megszórjuk sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel. Felengedjük egy ... tovább
Az olajon megfuttatjuk a finomra vágott hagymát, majd a kettévágott szíveket fehéredésig sütjük rajta. Hozzáadjuk a felszeletelt répaféléket és tovább pirítjuk, amíg egy kis színt kap. Felöntjük liternyi vízzel és hozzáadjuk a ... tovább
A leölt kecske vérét csurgassuk egy tálba, aztán, ha megalvadt, csepegtessük le a savót és vágjuk ceruzányi csíkokra. A máját hasonló módon aprítsuk fel. A zsírban pirítsuk meg, a félfőre vágott vöröshagymát. Dobjuk rá a ... tovább
A krumplit lereszeljük, és az áttört májjal, a majoránnával és a finomra vágott vöröshagymával, a zúzott fokhagymával, borssal összegyúrjuk. 2 liter vizet felforralunk, sót, egy evőkanál paprikát és két kocka húsleves alapét ... tovább
A kis kockára vágott szalonnát süssük zsírjára, majd, pároljuk meg rajta, a félfőre vágott hagymát. Dobjuk hozzá a tokányra vágott húst és süssük fehéredésig. Sóval, zúzott fokhagymával, törött borssal és majoránnával ... tovább
A felhevített olajon megpirítjuk a félfőre vágott vöröshagymát, majd hirtelen átsütjük rajta, a felcsíkozott, májat. Majoránnával, borssal, sóval fűszerezzük, majd felöntjük a tejszínnel és belekeverjük a lecsöpögtetett ... tovább
A lereszelt zöldséget. a kakukkfű és a majoránna felét,
a feldarabolt fok-és vöröshagymát, némi sóval és borssal ízesítve összefőzzük, két liter vizet adva hozzá. Kihűtjük, majd az ecetet és a bort hozzáöntve elkeverjük. A ... tovább
A padlizsánokat, hosszában, elfelezzük, majd a héjára vigyázva a húsát bekockázzuk és besózzuk. A vágott felével lefelé deszkára borítjuk, fél óra múlva leöblítjük, majd szárazra itatjuk. A vágott felét olajjal vékonyan ... tovább
A megtisztított kelbimbót elkeverjük az olajjal és a fűszerekkel, majd tepsire rétegezzük. 200 fokra elmelegített sütőbe tesszük és időnként megkeverve, 40 percig sütjük. Végül a hőt 160 fokra csökkentve, 20 perc alatt, puhára ... tovább
A hurkákat fosszuk meg a bőrüktől és villával törjük át, majd kiskanálnyi zsírban, külön-külön pároljuk át. Fűszerezzük ízlésünk szerint, lévén az ételt borkorcsolyának szánjuk, bátran megengedhetjük a határozottabb ... tovább