A csirkét megsütjük, de a legegyszerűbb ha veszünk egy kész grillcsirkét. A madarat kicsontozzuk és a bőrével együtt apró darabokra vagdaljuk. A tejfölbe keverjük a fűszereket, a finomra vagdalt hagymát, a lecsepegtetett kukoricát, ... tovább
A zsenge csemegekukoricáról levágjuk a magokat, majd elkeverjük a finomra vágott hagymával, az apró kockára vágott kaliforniai paprikával, meg a kimagozott, feldarabolt chilivel. Hozzáadjuk a citromlét, a sót és a finomra vágott ... tovább
A lebőrözött, kicsontozott csirkemellet vágjuk ceruzányi csíkokra. Keverjünk el két evőkanál szójaszósz 1 evőkanlá keményítővel és forgassuk bele a csirkét. Hagyjuk állni negyed órát. Közben a gombát, a paprikát és a ... tovább
A csontos sertéskarajt szeletekre vágjuk, sóval, borssal, cayenni borssal meghintve, a felforrósított olajon, mindkét oldalát pirosra sütjük. Kivesszük és melegen tartjuk. A sütőzsiradékba dobjuk, a felkockázott hagymát, ... tovább
A kicsontozott húst vágjuk kilós darabokra. A fűszereket zúzzuk össze és keverjük el a sóval. A húsokat hintsük meg vastagon a fűszeres sóval és tegyük pácolókádba. A megmaradt sót hintsük rá, majd nehezékkel nyomtassuk le. 10 ... tovább
Szitájuk össze a szárazanyagokat. Keverjük el a tejet a tojással és az olajjal, majd a két keveréket dolgozzuk össze, egynemű masszává. A tésztát öntsük, vajjal kikent, serpenyőbe és 175 fokra előmelegített sütőben, süssük ... tovább
A csirkecombokat bőrözzük le, majd a forgónál szétvágva, csontozzuk ki, a felső combot hosszában vágjuk ketté. Az ananászlében keverjük el a pác többi hozzávalóját és a csirkedarabokat tegyük bele. Néhányszor megforgatva, ... tovább
A kacsamelleket szórjuk meg sóval és borssal, majd, egyenként, alufóliába csomagoljuk és tálcára tesszük, ráteszünk egy másik tálcát és nehéz súllyal nyomtassuk le. Egy éjszakát pihentessük a hűtőben. Másnap csomagoljuk ki ... tovább
A babot és a kukoricát leöblítjük és lecsepegtetjük. A hagymát apró kockára vágjuk. Az öntet hozzávalóit összekeverjük, majd hozzáadva a babot, a kukoricát és a hagymát átforgatjuk. Tálalás előtt egy órácskát hagyjuk ... tovább
A vöröshagymát, a kaliforniai és a chili paprikát vágjuk apró kockára, a koktélparadicsomot, méret szerint, félbe vagy negyedekbe. A koriandert és a petrezselymet finomra. A kukoricát csepegtessük le. A saláta hozzávalóit, ízlés ... tovább