Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Kukoricás babsaláta

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Saláták 
Cimkék: Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Főétel mellé, Buli, Böjt, Szilveszter, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Zöldség, Reform konyha
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 doboz vörösbab konzerv ? ? ? ? ? ?
1 doboz fehérbabkonzerv ? ? ? ? ? ?
2 doboz konzerv kukorica 126 4.6 1.6 23.1 0 0
2 fej lilahagyma ? ? ? ? ? ?
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
3 evőkanál fehérborecet ? ? ? ? ? ?
1/2 dl száraz fehérbor 70 0 0 16 0 0
5 evőkanál kukoricaolaj 904 0 100 0 0 0
1 csokor koriander 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A babot és a kukoricát leöblítjük és lecsepegtetjük. A hagymát apró kockára vágjuk. Az öntet hozzávalóit összekeverjük, majd hozzáadva a babot, a kukoricát és a hagymát átforgatjuk. Tálalás előtt egy órácskát hagyjuk állni a hűtőben.
A felaprított korianderzölddel meghintve adjuk asztalra.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)