A tejben a rumaromát és kávét elkeverjük. A darált kekszet, a kakaót és a cukrot eldolgozzuk, majd az olvasztott vajjal, és az összes hozzávalóval átkeverjük. Ujjnyi vastagon tepsibe simítjuk, majd az olvasztott csokoládéval ... tovább
A szikkadt zsemlét vízben megáztatjuk.
Az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát a zsíron megpároljuk. Ha langyos belekeverjük a paprikát. A lapockát ledaráljuk. A petrezselymet apróra vágjuk. A zsemlét kinyomkodjuk. 4 ... tovább
A salátát darabokra tépjük, majd elkeverjük a galambbeggyel és a rukkolával. Hozzáadjuk a kockára vágott uborkát és összeforgatjuk a 3 evőkanál olívaolajból, borecetből kevert öntettel, melyet sóval és borssal ízesítettünk. A ... tovább
A meghámozott burgonyát egyforma alakra vágjuk, ez lehet karika, hasáb, kocka, majd papírtörlőn leszárítjuk és az olajsütőbe, 190 fokos hőmérsékletűre felmelegített olajba téve addig sütjük, amíg egyenletes világossárga színt ... tovább
A hús bőrét, de csak a bőrét bevagdossuk, majd a sóval és borssal bedörzsöljük. A darabokra vágott zöldségekre fektetjük, a bőrével lefelé. Aláöntjük a bort és alufóliával lefedjük. 200 fokra előmelegített sütőben 20 ... tovább
A csirkecombokat a fűszekeverékkel bedörzsöljük és tepsibe tesszük. Az olajat aláöntjük és a tepsit alufóliával szorosan lefedjük. 175 Fokra előmelegített sütőbe tesszük és 35 percig pároljuk, majd a fóliát levéve 20 perc ... tovább
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, majd tepsibe tesszük. Az egyik fel hagymát és a fokhagymagerezdeket mellédobva az olajat és két evőkanál vizet aláöntünk. A tepsit fóliával szorosan lefedve, 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk ... tovább
A fűszereket keverjük el az olajjal, majd dörzsöljük be a combok bőrét, de alá is jusson bőven. Bőrrel lefelé tegyük a combokat tepsibe és kevés bort öntsünk alá. 180 fokos sütőben kezdjük sütni, fóliával lefedve. Fél óra ... tovább
A fokhagymafejeket félbevágni, majd a vágott felével lefelé, egy edénybe tenni és felönteni annyi olívaolajjal hogy ellepje. Ezután betenni az előmelegített sütőbe, és közepes lángon kb. 30 perc alatt szép pirosra sütni.
Ha már ... tovább
A sült hús zsiradékán átpirítjuk a félkarikára vágott pórét és a felkockázott paprikát. Hozzákeverjük a zúzott fokhagymát és szükség szerint sózzuk, borsozzuk. A kis kockára vágott húst belekeverve langyosra hűtjük és a ... tovább