alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1/2 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
1 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dkg száraztészta (2 tojásos) | 352 | 12.4 | 2.2 | 70.2 | 3.4 | 0 |
1 ízlés szerint erőspaprika-krém | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
1 csapott mokkáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csapott mokkáskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db húsleveskocka (marha) | 170 | 17.3 | 4 | 16.1 | 0 | 0 |
2 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
2 db paprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 0.9 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
50 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
10 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |