alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
10 levél zsálya | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 fej
vöröshagyma ![]() |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 db
alma ![]() |
35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
1 db pulyka | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
5 dkg gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
1 teáskanál szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 liter zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
30 dkg konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |