alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 teáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
15 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
3 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
1 kg malaccomb | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |