alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
1 db cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 szál zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
1 db kápia paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
1 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |