alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
10 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
10 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 db karalábé | 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 | 1.4 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 kg őzcomb | 102 | 20.8 | 1.9 | 0.4 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |