alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 egész tyúkmell | 137 | 19 | 6.5 | 0.4 | 0 | 0 |
5 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
4 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
1 fej karalábé | 38 | 2.1 | 0.2 | 6.9 | 1.4 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 db paprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 0.9 | 0 |
10 db feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 csipet gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
3 db szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csipet sáfrány | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |