alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
3 db murokrépa | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db paszternák | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 db burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
60 dkg borjúszegy | 188 | 19 | 12.5 | 0 | 0 | 70 |
30 dkg borjúlábszár | 441 | 12 | 42 | 0.3 | 0 | 86 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |