alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
2 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
2 evőkanál mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
3 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
80 dkg sütőtök | 78 | 1.5 | 0.6 | 16.5 | 0.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |