A csirkemellet felkockázzuk, majd a finomra vágott chiliből, a mézből és a rumból kevert pácba forgatjuk. Fél órát állni hagyjuk, majd lecsepegtetve nyársra húzzuk. Megsózzuk, megborsozzuk és olajjal vékonyan bekenjük. Közepes ... tovább
A karajszeletek szélét bevagdossuk, majd gyengéden kiverjük és a zúzott fokhagymából, citromléből, olajból és borsból kevert pácba forgatjuk. 2-3 óra múlva grillrácson, a páccal időnként megcsepegtetve, oldalanként 10 perc alatt ... tovább
A szűzpecsenyét kenjük be olajjal, majd hintsük meg sóval és a durvára tört borskeverékkel. Terítsünk egymásra két alufólialapot, melyeket kissé meggyűrögetünk, hogy a lapok ne tapadjanak szorosan egymáshoz. Grillrácson, úgy ... tovább
A tintahalat kívül-belül tisztítsuk meg. Az olívaolajba szórjuk bele a fűszereket, csavarjuk bele egy citrom levét, majd sóval borssal ízesítve öntsük a tintahalra, a pácot a tintahalak belsejébe is kenjük bele. Bő órát hagyjuk ... tovább
A meghámozott almát és vöröshagymát finomra vágjuk, majd rácsavarjuk a citrom levét.Hozzákeverjük a lereszelt friss gyömbért és a citrom héját. Sózzuk, borsozzuk, majd jól lehűtve tálaljuk.
Grillezett baromfi mellé adhatjuk. ... tovább
A garnélát forró sós vízben fél perc alatt előfőzzük. Megtisztítjuk, ha kell és felkockázzuk. A dinnyét apróra vágjuk és a finomra metélt lilahagymával, a garnélával és a salátaöntettel átforgatjuk. A lime levét, a finomra ... tovább
A hozzávalókat elkeverjük és jól behűtjük, közvetlenül fogyasztás előtt adjuk hozzá a gyömbéritalt.
Jégkockával és citromfűlevélkével díszítve kínáljuk. ... tovább
Az aszalványokat apró kockára vágjuk. Hozzáadjuk a, vízben beáztatott, jól kinyomkodott zsömlét, a darált mandulát és a tojással összedolgozzuk, sóval, őrölt borssal ízesítjük. A mellfilét felszúrjuk, majd kívül-belül ... tovább
A lisztet a sóval, a sütőporral és a reszelt héjakkal összeszitáljuk. A lágy vajat a cukrokkal és a tojássárgájákkal habosra keverjük. A tojásfehérjéket a sóval habosra verjük. A lisztkeverékből, egy evőkanálnyival ... tovább
A gyümölcsöket megtisztítjuk és darabokra vágjuk. A joghurtot, a tejet, a mézet, a banánt és a fahéjat botmixerrel simára zúzzuk. A sóval és tejszínnel elkeverjük, majd beletesszük a gyümölcsdarabokat.
Behűtve, ... tovább