| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 3 db grapefruit | 36 | 0.5 | 0.2 | 7.2 | 0.6 | 0 | 
| 1 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 | 
| 2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 | 
| 1 késhegynyi cayenni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 db				
		avokádó  | 
					221 | 2 | 23.5 | 0.4 | 1.5 | 0 | 
| 30 dkg garnélarák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| igény szerint fejes saláta | 17 | 1.4 | 0.3 | 2 | 1.5 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||