alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 db grapefruit | 36 | 0.5 | 0.2 | 7.2 | 0.6 | 0 |
1 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
1 késhegynyi cayenni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db avokádó | 221 | 2 | 23.5 | 0.4 | 1.5 | 0 |
30 dkg garnélarák | 56 | 11 | 0.6 | 1 | 0 | 200 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
igény szerint fejes saláta | 17 | 1.4 | 0.3 | 2 | 1.5 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |