A felkockázott báránylapockát kevergetve süssük aranybarnára a felhevített olajban, ezt tehetjük több részletben is. Végül adjuk hozzá a zúzott fokhagymát és egy perc pirítás után öntsük fel a borral és a levessel. Dobjuk bele ... tovább
A bárányhúst vágjuk kockára, de a csontot ne dobjuk el. A húst, részletekben, hirtelen süssük barnára az olajban. Egy kanál olajat együnk félre és ebben pattogtassuk ki, a koriandert és a római köményt, úgy két perc alatt. Ekkor ... tovább
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat. Rádobjuk az apróra vágott hagymát, újhagymát, fokhagymát. Kis lángon üvegesre pároljuk, de ne pirítsuk meg. Felöntjük 2 dl vízzel és hozzáadva a többi alapanyagot, jól összekeverjük, majd ... tovább
Az apróra vágott borjú- és marhacsontot, a kis kockára vágott vegyes zöldséget, hagymát, fokhagymát, zellert, gombaszárat, babérlevelet, egész borsot, kizsírozott tepsiben, forró sütőben barnára sütjük, néha megforgatjuk. Ha ... tovább
A kicsontozott, füstölt és nyers csülköt feldaraboljuk és a zsíron és két fej apróra vágott hagymán feltesszük pörköltnek, félfövésben savanyú aprókáposztával vegyítjük és rátesszük a megtöltött savanyú káposzta ... tovább
A csirkeszárnyakat három részre vágjuk, a végeket a mélyhűtőbe tesszük, máskorra. A hagymát, a fokhagymát lereszeljük és elkeverjük a mustárral, sózzuk és borsozzuk, majd beleforgatjuk a csirkeszárnydarabokat. Fél óra ... tovább
Az újhagymát vágjuk vékony karikára, a zöldjével együtt. A lilahagymát metéljük apróra. A koktélparadicsomot szeljük félbe vagy negyedbe. A kápiapaprikát kockázzuk apróra. A bazsalikomleveleket tépkedjük szét, majd mindent ... tovább
A felhevített olajon megpároljuk a finomra aprított hagymát, majd fehéredésig sütjük rajta a kockára vágott pulykacombot. Felöntjük a borral és zsírjára sütjük, közben sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük. Végül ... tovább
A zöldségeket kockára vágjuk, majd behűtjük. Tálalás előtt a finomra vágott bazsalikomból és a többi hozzávalóból készült dressziggel összeforgatjuk.
Ne előbb, mert összeesik. ... tovább
A csirkemellfiléket sóval, borssal és bazsalikommal meghintjük. Fél szelet baconra fektetjük, majd a vékonyra karikázott paradicsommal beborítjuk. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük és fél órát sütjük. Végül a ... tovább